Cupa Arsenal Park la Futsal, în week-end

Comunicat de presă

Orăştie, 25 octombrie 2017.  Arsenal Park, cel mai mare parc tematic din țară, organizează, în data de 29 octombrie 2017, Cupa Arsenal Park la futsal.

La competiția lunii au fost invitate să se înscrie echipe de amatori de futsal, până în data de 21 octombrie 2017. Înscrierea a fost gratuită și s-a făcut online pe arsenalpark.ro/futsal. Toate echipele înscrise vor disputa meciuri eliminatorii în zilele de joi – sâmbătă. 8 echipe câștigătoare în aceste zile vor participa la Cupa Arsenal Park la futsal, în cursul zilei de duminică.

Ne-am adresat echipelor de amatori, nu de profesioniști, echipe deja formate, care au mai participat la competiții și care sunt familiare cu regulamentul de futsal. Este vorba de cei care practică acest sport în zona Orăștiei, mai ales că zona noastră a oferit o campioană națională la futsal. Ceea ce spune foarte multe despre potențialul zonei! Pentru început, organizăm o competiție restrânsă, între 8 echipe desemnate câștigătoare în zilele de joi, vineri și sâmbătă. Urmând ca duminică să aibă loc Cupa Arsenal Park la futsal, competiție la care pot asista pasionații de fotbal și futsal.” – a declarat Emilian Duțu, director hotel Arsenal Park.

Ziua de 29 octombrie va fi dedicată în totalitate derulării competiției de fotbal în sală. Se va juca în sistem de 2 reprize de câte 20 de minute, cu câte 10 minute pauză între. În primă etapă, vor avea loc meciuri eliminatorii, urmând ca în a doua etapă să se califice 4 echipe în semifinale. Finala aduce cu sine și festivitatea de premiere. Premiul cel mare va fi echivalentul în lei a 500 euro și îi va reveni ocupantei locului 1. Toți jucătorii vor primi un voucher Aqua Sport& Relax, de câte 2 sesiuni de o oră în Sport Arena și o oră la bazinele AquaPark. Voucherele sunt valabile în luna noiembrie.

Competiția se va desfășura în Sport Arena, aferentă AquaPark Orăștie (str. Codrului, nr.26, Orăștie, jud. Hunedoara), o sală multifuncțională de sport, cu facilități ultramoderne pentru practicarea oricărui sport. ”Adaptată pentru volei, handbal, fotbal și baschet, aceasta este pusă la dispoziția amatorilor de mișcare prin abonamente, închirieri și cantonamente. De altfel, Arsenal Park a fost, de-a lungul timpului, locul preferat de cantonament pentru sportivi profesioniști, amatori și pentru tabere sportive pentru dotările interioare și experioare necesare pentru antrenamente și recuperare.”, afirmă Sebastian G. Antal, Director General Arsenal Park.

Așteptăm toți iubitorii de sport să asiste la prima ediție a Cupei Arsenal Park la futsal!

Pentru detalii legate de competiție, ne puteți contacta la numărul de telefon 0731 210 432 – Emilian Duțu, organizator, manager Hotel Arsenal Park.

Arsenal Park este singurul complex turistic cu specific militar din sud-estul Europei. Ocupând o suprafață de 88 de hectare, Arsenal Park este în același timp hotel de 3 stele, muzeu militar în aer liber, teritoriu de aventură și oază de relaxare. Toate acestea în cel mai spectaculos loc din țară pentru vacanțe și teambuilding! La momentul actual, Arsenal Park este cel mai mare parc tematic din țară.

Romina Faur

PR Manager Arsenal Park

www.arsenalpark.ro / office@arsenalpark.ro / www.facebook.com/ArsenalPark

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.