Moș Crăciunu’ vine în 21 în Piața Cetății

Parcul Sarbatorilor de Iarna, deschis in fiecare zi, din zori pana….dupa sarbatori. Intre 14 si 21 decembrie, Piata Cetatii e locul in care se strang cei mai veseli si frumosi colindatori

La inceput o pura intamplare, iar mai apoi devenit o adevarata sarbatoare “Craciunu’ din 21” este momentul in care ne pregatim sa-l primim pe Mos si spiridusii incarcati de cadouri. Pana la evenimentul din 21 decembrie, frumoasa poveste a Craciunului va fi cantata, seara de seara, intr-o serie de mini concerte de colinde. Astfel, intre 14 si 21 decembrie, de la ora 19.00, albaiulienii si turistii vor fi colindati de colindatori de la Seminarul Teologic, copiii de la Asezamantul “Sfantul Vasile”, Grupul Primavera, ansamblul Muguri de Tezaur si Leontina Farcas, dar si de la Liceul de Arte “Regina Maria”. Vor fi alte doua seri speciale cu colinde din zona Muntilor Apuseni, dar si un spectacol de animatie pentru copii, “Craciun si colinda”.

Miercuri, la “Craciunu’ din 21”, de la 6 seara, Mos Craciun, Doamna Craciun, soldatei, fulgi, clopotei si alte personaje de la Famous Art, se vor intalnii in Piata Cetatii cu copiii. Cu cat mai multi, cu atat mai bine. Pentru ca Mosul nu vine degeaba, aduce cu el 1000 de cadouri pentru micii albaiulieni cuminti si….alte surprize pentru parinti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.