Conferinta ortodoxa pentru liceeni la Biserica Sfanta Ecaterina

La inițiativa Grupului pentru tineret al Protopopiatului Alba Iulia și în colaborare cu Parohia Ortodoxă Alba Iulia – Sfânta Ecaterina, duminică, 19.03.2017, orele 1700, la biserica parohială va avea loc o conferință pentru tinerii liceeni, intitulată sugestiv: „MIRACOLUL CUNOAȘTERII – Știința, Filosofia și Teologia în dialog”, avându-l ca invitat pe Diac. Lect. Dr. Adrian Sorin Mihalache. Întâlnirea va fi moderată de către părintele paroh Ignat Nicolae, consilier al sectorului de asistență socială al Arhiepiscopiei Alba Iulia.

Vor fi abordate diverse teme de actualitate privind problemele cu care se confruntă astăzi tinerii: a ști vs. a fi, apariția vieții, știință vs. înțelepciune sau biruința asupra suferinței și a morții. De asemenea, se vor căuta răspunsuri la întrebări cum ar fi: Ce este energia? Dar spațiul – timpul? sau Care este legătura dintre minte și trup?

Invităm și așteptăm cu drag pe toți cei interesați, pentru a căuta împreună soluții și răspunsuri într-o lume marcată de consumism, imoralitate și globalizare, în care tinerii își caută noi repere pentru a supraviețui în societatea contemporană.

Pr. Teofil Slevaș

Protopopul Alba Iuliei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.