Se oprește apa pentru mutarea conductei din calea autostrăzii. Vezi care sunt localitățile afectate

Lucrările la autostrada Sebeș-Turda necesită relocarea unor rețele magistrale de curent, gaz și apă. Operatorul județean de apă, SC APA CTTA SA Alba ne-a remis un comunicat prin care anunță sistarea furnizării de apă potabilă  pe conducta magistrală care leagă Alba Iulia de partea de nord a județului, în amonte de municipiul Aiud.

”In urma lucrarilor la autostrada Sebes-Turda, tronson III, SC APA CTTA SA ALBA anunta  ca in data de 13.06.2017, incepand cu ora 03.00, va efectua relocarea conductei DN400 in zona Ormenis-Decea-Inoc.

Vor fi afectati consumatorii din localitatile: Decea, Inoc, Unirea, Ocna Mures, Noslac si, de asemenea, consumatorii bransati direct din magistrala , de pe acest tronson. Estimam durata intreruperii la cca. 24 de ore, datorita lucrarilor complexe ce se vor desfasura pentru realizarea acestei relocari.

        La punerea in functiune a aductiunii si reluarea furnizarii apei pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate, situatie in care vom fi nevoiti sa procedam la purjarea apei, pana la incadrarea in parametrii de calitate.

       Va multumim pentru intelegere!

Conducerea SC APA CTTA SA Alba”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.