Clubul LecturAlba cu o nouă invitație la lectură

Clubul de lectură LecturAlba, care a luat ființă la cererea membrilor comunității albaiuliene, vine cu noi propuneri de lectură pentru întâlnirea din luna mai. De data aceasta membrii clubului au optat pentru două romane de succes ale literaturii universale: 12 scaune, autori Ilf și Petrov și 1984, autor George Orwell. Alături de cele două romane, cei ce iubesc literatura pot participa la întâlnirea Clubului de lectură ,,LecturAlba” cu opinii, comentarii și dezbateri pe marginea cărții Manualului lui Epictet recomandat de Andrei Pleșu ca având un ,,neașteptat potențial terapeutic”.

Clubul de lectură ,,LecturAlba” s-a format pe lângă Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba din dorința unui grup de cititori ce au optat pentru a comenta cărțile citite, fie că este vorba de poezie sau proză, într-un cadru adecvat și alături de oameni care îndrăgesc cartea și lectura. Cărțile supuse spre lectură sunt propuse de membrii clubului și se găsesc în colecțiile bibliotecii județene, putînd fi împrumutate la sala de lectură sau la domiciliu. Clubul se întâlnește lunar, în fiecare ultimă miercuri din lună, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba.

Întâlnirea din luna aceasta va avea loc în data de 30 mai 2018 începând cu orele 17:00. Întâlnirile clubului sunt deschise tuturor celor ce doresc să-și petreacă timpul liber într-un mod util și plăcut, alături de alți iubitori de lectură, oameni cu care pot discuta și schimba impresii pe marginea celor citite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.