Cărți cu subiect istoric lansate la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba

Două cărți cu subiect istoric ale tinerilor cercetători din județul Alba, vor fi lansate joi 7 februarie 2019 la Alba Iulia. Din memorialistica primului Război Mondial. Însemnări despre eroina de la Jiu: Ecaterina Teodoriu este titlul primei cărți ce îi are ca autori pe Nicolae Dumbrăvescu, Maria Orza și Ioana Orza, carte ce va fi prezentată de drd Mădălina Mărginean. Cea de-a doua carte se numește Tinerii istorici și cercetările lor și este o culegere de lucrări ale tinerilor cercetători coordonată de Nicolae Dumbrăvescu și Gheorghe Dumbrăvescu. Carte va fi prezentată de drd. Mihai – Octavian Groza. Alături de autori sunt invitați să participle la eveniment toți cei interesați de acest domeniu și cei ce doresc să-și îmbogățească cunoștințele de istorie cu informații inedite.

Lansarea de carte se va încheia cu un dialog pe teme de istorie, între autori și public, și cu o sesiune de autografe pentru cei ce doresc să achiziționeze cele două volume.

Evenimentul va fi găzduit de Sala de lectură a Biblioteci Județene ,,Lucian Blaga” Alba, începând cu ora 17:00 și este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.