Ben Southall va susține conferința „Job Hapiness“, marți, la Alba Iulia

Primăria Municipiului Alba Iulia organizează Conferința „Job Hapiness“, susținută de renumitul blogger de turism Ben Southall, care va fi prezent la Alba Iulia până în 1 iunie.  Evenimentul va avea loc marți, 30 mai, între orele 16.00-18.00, la Universitatea „1 Decembrie 1918“, în Amfiteatrul A9. Conferința va fi susținută în Limba engleză, iar intrarea este liberă.

Publicul are ocazia de a-l vedea și auzi gratuit pe cel care este recunoscut oficial, la scară globală, drept omul cu „cel mai bun job din lume“, de a-i afla povestea, dar și care sunt cele mai eficiente instrumente de promovare turistică la nivel internațional.

Poveștile interesante, experiențele trăite în cea mai mare Cetate din România, dar și în alte locuri din Transilvania care întregesc Alba Iulia ca destinație turistică, vor fi promovate de Ben Southall pe renumitul blog „Best Life in the World”, unde sunt prezentate destinaţii de top, dar și pe alte canale urmărite de internauți din întreaga lume. După ce a descoperit și promovat zeci de țări, acum a ales să viziteze Transilvania. Primul popas l-a făcut la Alba Iulia. Mânat de dorința de a trăi cât mai multe experiențe memorabile, de a descoperi cultura locală, Ben Southall a bătut, la pas,  cea mai mare Cetate din România;  a vizitat Muzee, Palate, Catedrale, Parcul Dendrologic; a îmbrăcat echipamentul Legiunii a XIII-a Gemina. Mai mult, și-a pus șorțul de bucătar și a pregătit, alături de bucătarul Cosmin Toma din Alba Iulia, o prăjitură care se va numi de acum încolo „Prăjitura Cetății“. Prezența lui Ben Southall la Alba Iulia este organizată în cadrul proiectului „Conținut digital generat de utilizatori, Social-Media și instrumente digitale pentru creșterea capacității managementului urban – Orașe interactive (Digital, Social Media and user generated – Content boosting Urban Management – INTERACTIVE CITIES)“, în care Municipiul Alba Iulia are calitatea de partener.

În România, Ben și soția sa vor mai vizita Castelul Bran și Casa Poporului.

Despre Ben Southall

Britanicul a ajuns faimos în lume după ce a câștigat, în urmă cu opt ani,  competiția „Cel mai bun job din lume“  și a ajuns să promoveze insulele din Marea Barieră de Corali din Australia. După terminarea contractului, britanicul a rămas la antipozi. De atunci, călătoreşte în întreaga lume, ca jurnalist de turism, blogger, organizator de expediții neconvenționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.