Balog lângă Picasso, sau Picasso lângă Balog!

Lucrările artistului plastic aiudean Stefan Balog expuse alături de o gravură semnată Pablo Picasso, la Muzeul de Artă din Tulcea

În perioada august-octombrie 2018 are loc la Muzeul de Artă din Tulcea ediția a III-a a Bienalei Internaționale de Gravură Contemporană ”DANUBIUS”. Această ediție a evenimentului se axează în jurul unei gravure, în original, de Picasso.

Au fost invitați să participe graficieni din 25 de țări: Argentina, Belarus, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, Danemarca, Franța, Iran, Italia, Letonia, Mexic, Muntenegru, Peru, Polonia, Portugalia, Republica Moldova, România, Serbia, SUA, Suedia, Taiwan, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Două lucrările ale artistului plastic aiudean Stefan Balog sunt expuse alături de o gravură semnată Pablo Picasso la Muzeul de Artă din Tulcea. Participarea la această bienală internaţională reprezintă un moment important de recunoaştere valorică pentru Stefan Balog, primul artist aiudean ale cărui lucrări au fost prezentate într-o expoziţie alături de Picasso.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.