Furnizarea apei se sisteaza in mai multe localitati din judet pentru o interventie

COMUNICAT
SC APA CTTA SA ALBA anunta intreruperea furnizarii apei potabile in data de 25.04.2017, incepand cu ora 03.00, in vederea efectuarii unor lucrari la instalatia hidraulica pe aductiunea generala DN1200 mm, zona Statie de tratare apa Petresti (montarea unei vane automate de reglare debit si presiune) . Durata acestor lucrari se estimeaza la 40 h.
Consumatorii afectati vor fi cei din urmatoarele localitati: Hapria, Galda de Jos- Mesentea, Coslariu Nou, Mihalt, Obreja, Cistei, Craciunelu de Jos, Bucerdea Granoasa, Sancel, Iclod, Sona, Lunca Tarnavei, Valea Lunga, Glogovat, Lunca, Lodroman, Tauni, Manarade, Spatac, Garbova de Jos, Tifra, Miraslau, Decea, Sebes, Petresti. Mentionam, de asemenea, ca in functie de capacitatea rezervoarelor de apa este posibil ca si alte localitati sa ramana fara apa potabila. Astfel recomandam un consum rational al acesteia.
Pe parcursul efectuarii acestor lucrari si la repunerea in functiune a aductiunii generale pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate, situatie in care vom fi nevoiti sa procedam la purjarea apei , pana la incadrarea in parametrii de calitate.

Va multumim pentru intelegere!

Conducerea SC APA CTTA SA Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.