„ATENŢIE, CIRCUL ŞI EU!”, CONCURS ORGANIZAT DE ZIUA COPILULUI, LA AIUD

Activităţile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, dedicate zilei de 1 Iunie, ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI, au continuat azi, 31 mai, la Aiud.

Astfel, continuând tradiţia ultimilor ani, în cadrul Proiectului Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă, la Grădinița „Primii Pași” din municipiul Aiud, a avut loc concursul de colaje „Atenție! Circul și eu!”.

La competiţie au participat 80 de preşcolari din grupele mari de la toate grădiniţele din municipiul Aiud. Aceştia şi-au exprimat cunoştinţele în domeniul circulaţiei rutiere, au creat desene şi colaje, iar un juriu format poliţişti ai structurilor de rutieră şi prevenire precum şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba i-au premiat pe cei mai talentaţi dintre participanţi.

În final, câştigătorii au fost răsplătiţi cu diplome, medalii, cupe, jocuri şi rechizite.

Activităţile dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba continuă, mâine, 1 Iunie, când preşcolarii şi şcolarii din Zlatna se vor întrece în concursul de desene pe asfalt, intitulat „O lume de copii – o lume sigură!”, organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba, iar cei din Alba Iulia sunt aşteptaţi de poliţişti, în Piaţa Cetăţii, pentru a participa la concursuri cu tematică rutieră şi activităţi recreative ce vor fi organizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.