Artiştii îşi susţin favoriţii nominalizaţi la Gala Premiilor UNITER 2018

Din 23 aprilie, vă invităm să fiţi alături de nominalizații Galei Premiilor UNITER 2018, să îi cunoaşteți mai bine și să îi votați pe site-ul https://www.uniter.ro/votul-publicului-gala-uniter-2018/. Campania interactivă de promovare a artiştilor aflați în competiție pentru trofeul UNITER, intitulată „Pentru tine cine e câştigătorul?” oferă posibilitatea publicului larg să-şi susţină artiştii îndrăgiţi.

Site-ul www.uniter.ro, pagina noastră de facebook şi pagina de youtube–Uniter Romania–găzduiesc clipuri realizate de profesionişti din lumea teatrului. Deja puteţi găsi mesajele de susţinere la categoria „Premiul pentru Debut” transmise de actorul Adrian Titieni și de regizorii Vladimir Anton și Mihai Măniuțiu

Sunt intervenţii ale colegilor de breaslă care dau competiţiei un plus de emoţie şi atractivitate.

În seara zilei de 7 mai, începând cu ora 20.00, vom afla, în direct, câştigătorii ediţiei 26 a Galei Premiilor UNITER. Decizia aparţine juriului final format din Dragoș Buhagiar, Marina Constantinescu, Marcel Iureș, Ana Ularu și Alexa Visarion.

Spectacolul-eveniment va începe la orele 20.00 şi va fi transmis în direct din Cetatea Alba Carolina (Alba Iulia) pe TVR1 și Radio România Cultural, livestreaming pe www.tvr.ro și www.uniter.ro, și preluat de pagina de facebook a UNITER.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.