Apulum Agraria, o ediție de succes. Galerie foto

Așa cum au promis organizatorii, cel mai important eveniment de promovare a agriculturii județului Alba, Apulum Agraria a fost și în acest an un important loc de întâlnire pentru fermieri, producători, furnizori de maşini şi unelte, specialiști din domeniul agricol.

Peste 100 de producători locali din toate zonele județului Alba și-au prezentat oferta de produse și servicii în fața publicului vizitator, în cadrul târgului fiind organizate expoziţii cu vânzare de produse alimentare, standuri cu legume, fructe, material săditor şi produse fitosanitare, expoziţii de animale și pasări, expoziţii de unelte, utilaje şi echipamente agricole.

Atât fermierii cât și numerosul public care a vizitat târgul s-au arătat extrem de mulțumiți de cea de a 26-a ediție a Apulum Agraria.

Organizatorii evenimentului au fost Consiliul Judetean Alba împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia, locația aleasă fiind pe terenul din imediata vecinătate a Bazinului de înot din Alba Iulia, în spatele magazinului Altex.

Programul a fost completat de demonstraţii culinare și hipice, concursuri şi alte momente atractive atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. În cadrul sectorului de animale vizitatorii cu putut admira cele mai frumoase rase de bovine, ovine şi animale mici, aduse special de către reprezentanții Asociațiilor județene ale crescătorilor de bovine, ovine, păsări și animale mici.

Partenerii acestui eveniment au fost și Grupurile de Acțiune Locală Valea Ampoiului și Valea Mureșului, Pe Mureș și pe Târnave, Țara Secașelor Alba-Sibiu și Munții Metaliferi, Trascău și Muntele Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.