4 infracțiuni și 37 de sancțiuni de 1 decembrie

De 1 Decembrie, poliţiştii din Alba au fost la datorie şi au acţionat pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor din judeţ. Nu au fost înregistrate fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, infracţiuni grave sau accidente în urma cărora vreo persoană să-şi piardă viaţa sau să sufere leziuni corporale grave.

Cu ocazia manifestărilor publice dedicate sărbătoririi ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI – 1 DECEMBRIE şi a celor 98 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a luat măsuri pentru intensificarea acţiunilor, suplimentarea efectivelor de siguranţă publică şi prezenţa echipajelor de poliţie rutieră în locurile unde au avut loc manifestări publice şi în special în municipiul Alba Iulia.

Joi, 1 Decembrie a.c., pe lângă dispozitivul curent, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a acţionat cu 172 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi alte formaţiuni, care au folosit 40 de mijloace auto, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, astfel că în această perioadă nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii şi siguranţei publice şi nici accidente rutiere soldate cu pierderi de vieţi omeneşti sau cu rănirea gravă a vreunei persoane.

Poliţiştii au intervenit la 31 de evenimente sesizate, au constatat 4 infracțiuni, au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale totală de 11.900 lei, au confiscat bunuri în valoare de 980 de lei şi au indisponibilizat bunuri în valoare de 2.000 de lei.

Totodată, poliţişti de la rutieră, criminalistic şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au reprezentat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba la parada militară organizată în municipiul Alba Iulia, cu același prilej.

Poliţiştii din judeţul Alba vor fi, în continuare, la datorie, pentru ca toţi cetăţenii să se bucure, în siguranţă, de minivacanţa din această perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.