Aiudenii sunt invitați să participe la ”Săptămâna mobilității”

      Municipiul Aiud se alătură orașelor europene care marchează evenimentul ”Săptămâna europeană a mobilității”

În perioada 16 – 22 septembrie 2017, Primăria municipiului Aiud, în parteneriat cu unitățile de învățământ aiudene, organizează o serie de activități dedicate ”Săptămânii europene a mobilității”.

Activitățile vor debuta sâmbătă, 16 septembrie 2017, de la ora 09:00, cu o ”plimbare eficientă”. Grupurile de elevi vor porni din fața primăriei într-o plimbare prin municipiu, colectând deșeuri și împărțind fluturași cu diferite mesaje legate de mobilitate și ecologizare.

În cea de-a doua zi, duminică, 17 septembrie, amatorii de ciclism sunt invitați de la ora 10:00 la o plimbare până în Pădurea Sloboda. Plecarea se va face din fața primăriei, cu un popas la locul de picnic din Pădurea Sloboda, unde se va organiza o salubrizare a acestui loc.

În perioada 18 – 21 septembrie 2017 vor fi organizate diferite activități și concursuri dedicate preșcolarilor din grădinițele aiudene, pe teme de mobilitate și ecologizare.

În ultima zi a evenimentului, vineri, 22 septembrie, cetățenii municipiului nostru sunt invitați să se alăture funcționarilor din cadrul Primăriei municipiului Aiud și să renunțe la transportul cu mașina, mergând pe jos sau folosind o bicicletă, totul în scopul reducerii poluării atmosferice.

Birou Comunicare şi Relaţii Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.