Aiud. Proiectul Investim în investitori caută forță de lucru

Primăria Municipiului Aiud  în parteneriat cu compania românească cu capital german pema electrotehnic Romania continuă cu succes proiectul INVESTIM IN INVESTITORI demarat la începutul acestui an.

Prin intermediul acestui proiect și respectând cadrul legal existent, administrația locală aiudeană sprijină companiile private prin facilitarea selecției de personal calificat și necalificat în vederea angajării, prin punerea la dispoziția investitorilor privați, și nu numai, a locațiilor necesare investițiilor.

Suntem extrem de deschiși oricărei companii private care dorește să investească în Municipiul Aiud, prioritățile noastre fiind următoarele: atragerea  de noi investitori, stabilizarea și extinderea afacerilor acestora, crearea de noi locuri de muncă, scăderea procentului migrației forței de muncă calificate și necalificate.

Obiectivele  Primăriei Municipiului Aiud privind atragerea de investitori sunt: dezvoltarea mediului de afaceri în municipiul Aiud, crearea unui flux informațional către și dinspre investitorii străini, construirea unui cadru de cooperare între sectorul public și sectorul privat, realizarea unor baze de date care să conțină informații pentru uzul investitorilor străini și care să includă și materiale de promovare.

Punctele forte pe care mizăm sunt: mobilitatea foarte bună a personalului,  punerea la dispoziția investitorilor strategici de facilități fiscale, punerea la dispoziția investitorilor străini a imobilelor dezafectate, crearea unui mediu stimulativ pentru activitățile inovative din industrie, infrastructură rutieră – existența unor proiecte de reabilitare rutieră a drumurilor județene (construirea de noi drumuri locale & autostradă), infrastructură de distribuție a gazelor, infrastructură electrică, punerea la dispoziția investitorilor de spații în regim favorabil investițiilor în apropierea autostrăzii, organizarea de întâlniri periodice cu investitorii în vederea observării cerințelor și nevoilor acestora

Această nouă etapă a proiectului INVESTIM ÎN INVESTITORI presupune selecția de personal calificat și necalificat din Aiud pentru fabrica pema electrotehnic Romania de la Ciugud – investitorul luând in considerare posibilitatea deschiderii unui punct de lucru in Municipiul Aiud.

Toți cei interesați în găsirea unui loc de muncă sunt invitați, marți, 30 mai 2017, în sala I.C. Brătianu a Primăriei Municipiului Aiud pentru a participa la interviul susținut de către reprezentanții companiei pema electrotehnic Romania.

Se oferă: decontarea transportului pe ruta Aiud – Ciugud și retur, posibilitatea de dezvoltare și promovare, salarii atractive și tichete de masa, condiții de muncă la cele mai înalte standarde.

Cerințe: studii medii, seriozitate îndemânare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.