9 Martie: Concert Compact B și Trupa Coco la Restaurant Prestige

După ani şi ani, grupul Compact B se reuneşte acum în 2018, într-o formulă cu membrii importanţi ai acestei trupe care au contribuit de-a lungul timpului la istoria grupului.

Coşti Cămărășan – fondatorul formaţiei Compact, Lelut Vasilescu – 36 de ani la Compact, Coco Adrian Tinca – 10 ani de Compact, Adrian Ordean – 8 ani la Compact, Adrian Kisellef – 8 ani la Compact şi Leo Iorga (deocamdată invitat) – 8 ani la Compact. Aşa că împreună, după ani şi ani, am făcut un videoclip…

Se întâmplă pe 9 martie, ora 21:00 la Restaurant Prestige din Alba Iulia, alături de invitaţii speciali, Trupa Coco. Prețul unui bilet este de 30 lei. Informații suplimentare la nr. de tel.: 0753668792

După ce timp de 10 ani a activat în Compact, unde a avut un rol important în renaşterea trupei, Adrian Coco Tinca decide să-şi înfiinţeze la Braşov propria formaţie, Trupa Coco, alături de Robert Risteiu, Alexandru Ardelean şi Monel Puia.

După ce a cântat în deschiderea concertelor Dare Sitraits în turneul din România Trupa Coco va concerta alături de Compact pe 9 martie la Restaurant Prestige.

Începând cu anii 1990 Trupa Coco a revoluţionat scena muzicală românească (la propriu, prin compania COCO SOUND&LIGHT EQUIPMENT, organizatoare de producţii muzicale şi scenotehnice) COCO porneşte pe un nou drum alături de : ROBERT RISTEIU –tobe , GABRIEL VOICU – chitară solo şi MONEL PUIA – keybord.

,,TRUPA COCO,, lansează pe youtube în lună martie 2014 primul cântec care se numeşte ,,RĂSPUNS,,- muzica şi versuri ADRIAN COCO TINCA şi spre surprinderea membrilor formaţiei în prima zi de la postare adună peste 5000 de vizualizări.

Invitaţiile la televiziuni, radiouri , dar şi concerte au început să apară şi să dea încredere membrilor trupei şi a stafului tehnic că drumul ales este bun.

Primul album muzical a apărut în octombrie 2014 şi se numeşte ,,ÎNVINGĂTOR,,

La finalul anului 2015 formaţia a adunat peste 50 de concerte.

Muzica trupei ,,COCO,, este difuzată pe radiourile naţionale şi internaţionale (comunităţile româneşti).

În topul celor mai bune cântece în anul 2015 la emisiunea ,,PSIHOLOGUL MUZICAL,, realizator Andrei Partoş – Radio România Actualităţi, cântecul ,,MI-E DOR DE TINE,, s-a clasat pe locul 6 din 100 de cântece.

Anul 2016 începe cu un Turneu Naţional de promovare al discului ,,ÎNVINGĂTOR,, şi a cântecelor noi : Ploaia, Pentru Prieteni şi O viaţă cu tine. Cântece ce vor fi incluse pe cel de-al doilea album al trupei.

În dată de 5.martie 2016,la Sala Sporturilor din Braşov Trupa COCO susţine un concert împreună cu DIRECŢIA 5. Concert ce va fi produs în format DVD.

22 iulie 2016, trupa COCO lansează primul DVD ,,CONCERT LIVE,, în Piaţa Sfatului din Braşov,urmat de un super concert. Invitaţia de a cânta în deschiderea Turneului Naţional 2016 al renumitei formaţii ,,DARE STRAITS,, este primită cu mare bucurie şi onoare, răsplătind munca depusă de întreaga echipă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.