Intervenție de urgență la clădirea Palatului de Justiție

Biroul de presă a Curții de Apel Alba Iulia anunță o intervenție de urgență a clădirii Palatului de Justiție. După cum se arată într-un comunicat remis de instituția amintită, în următoarea perioadă se va acționa pentru punerea în siguranță a fațadei clădirii care mai găzuiește și sediul Consiliului Județean Alba dar și a Înstituției Prefectului.

”Joi, 01.02.2018, puţin după ora 16, de la arcada faţadei principale a clădirii situate în str. I.C. Brătianu nr.1, în care îşi are sediul Curtea de Apel Alba Iulia, s-au desprins câteva bucăţi de tencuială de dimensiuni mici care au căzut pe trotuarul din apropierea intrării principale în clădire.

Conducerea Curţii de Apel Alba Iulia informată la momentul incidentului a dispus imediat măsurile necesare pentru împrejmuirea zonei respective, unde s-a constatat existenţa în continuare a unui risc de cădere a tencuielii, pentru siguranţa persoanele aflate în trecere în acea zonă.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, Curtea de Apel Alba Iulia a realizat un plan de intervenţie, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să fie refăcute finisajele în zona afectată.

Având în vedere că imobilul este inclus în lista monumentelor istorice a fost formulată o adresă în acest sens către Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Alba în vederea realizării cât mai urgente a demersurilor necesare pentru realizarea reparaţiilor”, se arată în comunicatul amintit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.