6 aprilie: Electronic Hunt și Art Cafe Downtown prezintă Eastern Breaks cu Factor44, MadLiquid și Diminisher

Organizaţia Electronic Hunt a luat fiinţă sub misiunea de a promova muzica underground de calitate în Cluj Napoca şi nu numai. Astfel, dorim să promovăm artiştii care împing genurile noastre preferate mai departe într-un mod consecvent şi profesionist. Petrecerile organizate de Electronic Hunt au ca scop principal transmiterea muzicii de calitate mai departe către oameni cât şi posibilitatea de identificare a publicului cu vibe-ul pe care dorim să îl transmitem.

Vineri, 6 aprilie, Electronic Hunt și Art Cafe Downtown prezintă Eastern Breaks cu Factor44, MadLiquid și Diminisher.

Factor44

“Sunt Factor44 şi am o mare pasiune pentru muzică electronică. Sunt prezent pe scenă Drum & Bass locală din 2007 alături de Electronic Hunt. Mă simt legat de acest nume cu multe amintiri plăcute. Am avut ocazia să mixez alături de nume consacrate din care îi amintesc pe Chris.ŞU şi pe TeeBee pentru că ei m-au impresionat mai mult decât oricare.

Cea mai importantă colaborare acum e cea cu MC Strength. Simt multă putere când împart scena cu el, fără îndoială suntem fraţi şi în muzică. Muzica m-a purtat prin multe oraşe din ţară, am vizitat locuri inedite şi am întâlnit oameni pasionaţi ca şi mine pe care i-am simţit aproape atunci la party. Toţi care vin la party-urile unde mixez mă motivează să merg mai departe cu pasiunea mea, oameni la fel de prinşi de această trăire care e DNB-ul.”

Totul a început în septembrie 2005 când, alături de prietenul său, Phase 3 au pus bazele crew-ului Electronic Hunt.

După ce a participat la câteva sesiuni de petreceri în Cotton Club, numele de MadLiquid a început să se facă simţit pe scenă locală clujeană.

Anul 2006 îi aduce gig-uri la “The King” şi la celebrul “La Gazette”, care tocmai se poziţiona că locaţie alternativă pentru cultura urbană din Cluj Napoca. Aici, împreună cu Factor44 pun bazele unui concept de succes intitulat “Bass Monsters”, concept care se derulează şi în prezent, în a treia locaţie a barului.

Următorul an, în 2007, MadLiquid descoperă o latură mai dark a muzicii drum&bass şi astfel decide să experimenteze cu aceste sunete, organizând alături de Core Corp seria de evenimente “Infected Drums” din Gothic Club. Aceste evenimente atrag mulţi tineri din Cluj Napoca şi nu numai, având un real impact în scenă de drum&bass din Transilvania. Primeşte gig-uri la Bucureşti, Timişoara, Constanța, Bistriţa sau Zalău şi astfel îşi creează o identitate naţională şi legături puternice cu promoterii din aceste oraşe.

Începutul următorului an îl găseşte la conducerea clubului Melody din centrul oraşului şi din această postură, MadLiquid începe să ia contact cu lumea mondială a drum&bass-ului împărţind pupitrul cu DJS precum Chris.ŞU, Big Bud, Bulletproof, Spor, Jade sau BTK.
Urmează gig-uri la Iaşi, Sibiu, Oradea, Braşov sau Botoşani care îi îmbogăţesc experienţa cu publicul din toată ţara.

Etapa următoare a carierei îl găseşte pe MadLiquid pe scenă unor festivale în aer liber precum ParkFest, FanFest, GetOut, Şuncuiuş Open Air, BiniFest etc. dar şi că headliner pe afişele petrecerilor de profil din Târgu Mureş, Sfântu Gheorghe, Reghin, Petroşani sau Brăila.

Totul ia amploare atunci când MadLiquid începe să colaboreze cu Boiler Club şi este invitat să găzduiască petrecerea de after pentru nume mari ale muzicii drum&bass precum: Netsky, Camo&Krooked, DJ Marky, Loadstar, Dub Pistols, S.P.Y, Lenzman, Blu Măr Ten, Benny Page sau B Complex.

Anul 2013 aduce o schimbare majoră de perspectiva în viziunea sa artistică atunci când este invitat să mixeze la cele mai mari festivale din ţară, Electric Castle şi Peninsula/Felsziget, şi vede, poate pentru prima dată, publicul său preferat din toată ţara reunit sub aceeaşi cupolă 🙂

În prezent, MadLiquid este foarte activ în circuitul djilor din ţară, participând la turneele de promovare a festivalului Electric Castle în Cluj, Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, evenimente care reunesc peste 1500 de persoane.
De altfel, găzduieşte petrecerile de promovare pentru propriul său crew, Electronic Hunt, prin turnee în ţara de Sărbători şi evenimente locale precum Bassline Business, Bass Monsters sau After Work!

www.facebook.com/madliquideh
www.soundcloud.com/madliquid
www.mixcloud.com/madliquid

Diminisher
www.facebook.com/diminisherdnb
www.mixcloud.com/diminisher

INTRARE GRATIS

www.facebook.com/electronichunt
www.facebook.com/artcafealbaiulia

Genurile pe care le promovăm sunt: drum&bass, breakbeat, dubstep, dub, techno, tech house, house, progressive, dark psy.

Electronic Hunt s-a născut în 1 septembrie 2005. De atunci până în prezent am organizat peste 100 de evenimente, iar unele dintre ele au adus în faţa publicului clujean artişti precum: Teebee, Bulletproof, BTK, B Complex, Big Bud, Chris.ŞU, Jade, Matt U, Ludmilla, etc.

Promovând sound-ul Electronic Hunt peste tot în ţară şi în străinătate, răspândind vibraţii pozitive şi sunete eclectice şi cochetând în permanentă cu muzică şi oamenii am reuşit să creem evenimente reuşite, greu de uitat 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.