3 Martie: Ioana State, Tibi Neuronu și Cristi Priză la Pub Skit’ 77

Sâmbătă, 3 martie, ora 19:00 ai parte de un super stand up comedy la Pub Skit’ 77.

IOANA STATE – nouă senzaţie a online-ului românesc şi cea mai fresh apariţie de la iUmor e cel puţin la fel de amuzantă şi offline.

TIBI NEURONU – cu apariţii la Romanii au Talent, iUmor şi Vacanţă Mare, face stand-up comedy de peste 10 ani şi vine la Alba Iulia cu un show amuzant de sincer!

CRISTI PRIZĂ – finalist iUmor – 6 ani de Stand-up Comedy şi nu are de gând să se oprească prea curând. Cristi este cel care deschide spectacolul şi o face cu glume scurte şi inteligente.

STAND-UP COMEDY la ALBA IULIA

★ Ia-ți bilet online de aici → https://www.iabilet.ro/bilete-stand-up-comedy-la-alba-iulia-32541/

★ ATENTIE! ★ Biletele se cumpara ONLINE si se recomanda ca dupa ce le achizitionati sa sunati la club pentru rezervarea locurilor!

🏁 Pub Skit’ 77
☎️ Rezervari: 0773 755 007
📰 Pret bilet: 30 lei 📗 pana in ziua spectacolului
📰 Pret bilet: 40 lei 📘 in ziua spectacolului

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fân Courier oriunde în ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.