3 Mai: Târgul de Cariere la Alba Mall. Peste 25 de companii cu multe oportunități de carieră

Cauți noi oportunități profesionale? Vino la Târgul de Cariere Alba Iulia, pe 3 mai la Alba Mall. Așteptăm 1.000 de candidați la cea de-a doua ediție a evenimentului, dar și 25 de companii cu multe oportunități de carieră.

Găsești aici joburi în diverse domenii de activitate, internshipuri și stagii de practică.

Vei avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Vei cunoaște companii din varii domenii: alimentar, auto & automotive, IT & software, retail & FMCG, finanțe-bănci, servici & BPO, logistică & transport, construcții & imobiliare, producție & tehnică, recrutare & consultanță în HR etc.

Te provocăm la un Speed Challenge pe care nu ai voie să-l ratezi la Târgul de Cariere!

Partenerii noștri de la Star Transmission și Star Assembly aduc la TdC o cutie de viteză! Da, ai citit corect. Eh, și aici intervine priceperea fiecăruia.

Dacă te gandești că „asamblarea carierei” sună a ceva complicat, vrem să te contrazicem.

Planul este chiar simplu: vei avea 10 minute la dispoziție pentru a asambla o cutie de viteză de ultimă generație cu 9 trepte de viteză. Da, ai auzit bine, vorbim despre noua cutie de viteze- 9G-Tronic.

Concurenții care obțin timpul cel mai bun și fac asamblarea corect vor primi un premiu. Iar dacă ți-am trezit interesul, Star Transmission și Star Assembly te așteaptă la standul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.