26 februarie – 1 martie: Târg de Mărțișor la Alba Mall

De luni până joi, în perioada 26 februarie – 1 martie 2018, la Alba Mall se va desfăşura Târgul de Mărțișor.

Organizatorii vă așteaptă la cel mai cald și prietenos târg de mărțișoare și cadouri conexe din Alba Iulia. Acesta abundă de mărțișoare tradiționale, dar și mărțișoare suprarealiste confecționate din lut, textile, hârtie, lână, piele, sticlă.

Evenimentul reunește cea mai variată și rafinată selecție de cadouri: aranjamente florale, cosmetice, bijuterii, dulciuri, artizanat, articole și accesorii handmade, cărti, gravuri și multe alte surprize din aceiași diversitate tematică.

Astfel, expozanții vin în întâmpinarea vizitatorilor, care își creează un stil personal, oferindu-le acestora produse rafinate.

Expozanții prezenți sunt din diferite zone ale țării, din Satu Mare, la Brașov, de la Timișoara, la București, iar oferta este diversificată.

Chiar dacă tradiţia micului simbol cu şnur  şi-a pierdut peste timp din putere, tradiția mărțișorului este, încă, foarte iubită şi aduce, în fiecare 1 martie în rândul reprezentantelor sexului frumos, bucurie şi o stare de bine care vestește primăvara, alături de micul simbol aducător de noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.