25 Martie: Ana Maria Calița, Coco și Albert Cremene – Stand-Up Comedy la Pub Skit ’77

Ana Maria Calița, Coco și Albert Cremene vin duminică, 25 martie la Pub Skit ’77 cu un super show de Stand-Up Comedy. Pentru rezervări: 0773755007. Prețul unui bilet: 35,00 lei.

Ana Maria Calița – actriță, absolventă a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, București, Facultatea de Teatru, Specializare Arta Actorului – Păpuși și Marionete, Master Teatru de Animație.
Susține cursuri de teatru pentru copii și adolescenți, ateliere de teatru și spectacole, dar și Stand up Comedy în București și nu numai. Este membru fondator al Companiei de teatru și evenimente “Anim’Arts” și îi place foarte mult să descopere lumea prin oamenii pe care îi cunoaste.

Coco Marinescu, aka „Vanghelie”, concurentul iUmor ce reușește să se reinventeze de fiecare dată, el fiind unul dintre veteranii show-ului.

Un personaj imaginar care îi face pe unii oameni să râdă…Albert Cremene. Născut în ghetoul minţii creatorului său Cătălin, Albert s-a luptat pentru a vedea lumina, pentru a ieşi din obscuritate, folosind rezidurile pe care le-a observat în creier şi în societate. A ajuns în finala sezonului 3 de la iUmor, deci ceva i-a ieşit bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.