23 Martie: concert Chimie în Pub Skit’ 77

Chimie revine la Alba Iulia vineri, 23 martie la Pub Skit’ 77 cu un show șucar alături de Dj Muh’fucka. Evenimentul va începe de la ora 22:00. Suport artist: 20 lei.

Chimie, pe numele său Mihai Adamescu (sau Mişu Foarfecă). A crescut în Constanţa pe casetele celor de la Beatles, Queen şi Pink Floyd, iar pe la 15 ani s-a apucat de scris versuri şi de cântat prin diferite găşti de la malul mării. A ales să se exprime prin rap pentru că de genul ăsta s-a îndrăgostit.

În clasa a doua, un coleg l-a poreclit Chimiţă, pentru că era foarte slab. Slab este şi acum, cu pomeţi proeminenţi, înalt şi cu basca lipită de scalp.

Consacrarea sa a venit în 2008, după colaborarea cu Dragonu’ 47 şi Kazi Ploae în proiectul Specii.

Dj Muh’fucka, pe numele său real Giurgiu Raul, este un tânăr DJ născut la Arad și care a început să cocheteze cu muzica în anul 2013.

Tot în 2013 a dat naștere unui concept ce poartă numele de “Insane Beats”, concept sub emblema căruia organizează diferite evenimente muzicale.

Tot în anul 2013 devine membru al trupei Fabrica de Spirt din Arad, iar un an mai târziu îl cunoaște pe Chimie cu care începe să meargă la evenimente în toată țara ca DJ-ul acestuia.

Din 2013 până în prezent a luat parte la peste 100 de evenimente din întreaga țară.

În prezent activează ca DJ pentru Chimie, Fabrica de Spirt și Exile.

sursă biografie Chimie: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.