23 Februarie: El Nino, Samurai și DJ Gaga la Pub Skit ’77

El Nino, pe numele său real, Alin Emil Ghiţă vă așteaptă la Pub Skit ’77, vineri, 23 Februarie alături de Samurai și Dj Gaga, începând cu ora 22:00. Intrare: 25 lei.

El Nino a început să cânte hip-hop de la 17 ani, primul album al lui El Nino se intitulează Texte de sub sud și a fost lansat în 2005. Al doilea album semnat El Nino se numește : Torrent și a fost lansat în 2007. Tot în 2007 apare al treilea album intitulat Blindat. În 2009, rapperul craiovean a avansat la Advance, cel de-al patrulea album al său. După Advance a urmat albumul: Un film de Oscar. În 2013 apare El Nino – Marele alb. A urmat Pe limba noastră. Onoarea inainte de toate în 2015. Alin Durerea în 2016. Albumul Binecuvântat în 2017.

Hip-hop-ul pentru mine reprezintă viaţa mea, singurul gen de muzică în care mă regăsesc, modalitatea prin care le spun celor ce mă ascultă cine sunt. Primele melodii de hip-hop ascultate au fost cele de la B.U.G. Mafia, atunci când trupa începea să fie cunoscută pe piaţă, care mi-au plăcut foarte mult. Între timp mi-am schimbat gusturile şi ascult Nimeni Altu’, Method Man, B-Real, The Game, KRS One şi, bineînţeles, Dr. Dre. Dacă începe să îţi placă acest gen de muzică, e ca o boală, nu te mai poţi lăsa. Aşa a fost şi pentru mine, însă spre deosebire de alţii am avut ambiţia să ajung cât mai sus. Am cunoscut puştani care au început bine dar s-au lăsat repede, sau care şi-au făcut trupe doar pentru că au crezut ei că e la modă să cânţi hip-hop. Mulţi nu ştiu cât de greu este să fii original şi că trebuie să investeşti foarte mult dacă vrei să faci ceva bun. De exemplu, e o regulă în hip-hop să îţi faci singur versurile, altfel nu ai ce căuta în această lume. Şi nu poţi cânta orice. Hip-hop înseamnă viaţa reală. Poţi cânta aberaţii o lună, două, trei însă până la urmă lumea îşi dă seama şi se satură de tine”, a spus Alin Emil Ghiţă (El Nino).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.