Conferința “Actualități în business și în management financiar”


Facultatea de Științe Economice a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează în perioada 6-7 iunie 2019 manifestarea științifică “Actualități în business și în management financiar”, eveniment care își propune să ofere o analiză a tendințelor în acest domeniu în economia și societatea contemporană.

La eveniment vor participa reprezentanți ai mediului universitar din domeniul economic țară reprezentanţi ai mediului de afaceri, angajatori relevanţi ai absolvenţilor studiilor superioare economice, precum și reprezentați ai organismelor profesionale în domeniu din România (Camera Auditorilor Financiari din România, Camera Consultanţilor Fiscali din România, Corpul Experţilor Contabili şi a Contabililor Autorizaţi din România şi Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă) și studenți.

Printre temele incluse în programul manifestării se numără și Modelul de business românesc văzut la [patru ochi]” – BASTIAN KONZELMANN – director general adj. ALPIN 57 LUX SA SEBES, Învățământul economic între cercetare, teorie și practică – conf. univ. dr. POPA IOAN, Universitatea Babeș-Bolyai CLUJ – NAPOCA, Probleme actuale derivate din paralelismul legislației insolvenței și a contenciosului fiscal”– prof. univ. dr. Radu Bufan, Universitatea de Vest Timișoara, Cheltuielile firmei. Regimul fiscal și proba acestora – av. MATEI GEORGE, partener LEAUA & ASOCIATII București, „ Există soluții la problema nivelului ridicat de fiscalizare a muncii?”- Manolescu Dan, președinte Camera Consultanților Fiscali din ROMANIA.

Programul conferinței

Actualități în business și în management financiar 6-7 iunie 2019

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Joi, 6 iunie, 14.00 – 18.00 – SESIUNE PLENARĂ I

Locație: Amfiteatrul A9

Vineri, 7 iunie, 10,00-14.00 – SESIUNE PLENARĂ II

Locație: Sala Senat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *