Crosul Europei 2019. Vino și aleargă cu prietenii!!!

Vă așteptăm în 10 mai 2019, în Alba Iulia la Crosul Europei. În șanțurile Cetății din fața Catedralei Ortodoxe, ne pregătim pe ritmuri muzicale, de alergare. Puteți alerga o tură sau două și plecați acasă cu materiale, amintiri, bună dispoziție, poze și dorința de a reveni și în 2020. Dacă doriți, puteți participa pentru a suține alergătorii. 

Ce activități mai aveți pregătite? Momente muzicale susținute de grădinițele din Alba Iulia și de artiști locali, un photo-boot de unde pleca cu o poză cu prietenii, puncte de revigorare cu fructe și dulciuri pentru cei prezenți. Pentru înscrieri accesați link-ul https://bit.ly/2Dbon8v.

Sponsorii evenimentului: Selgros Cash&Carry, Joma România, Romaqua Group Borsec, Apidava SRL și alții. 

Parteneri Media: Ziarul Unirea, Radio Unirea FM, Radio Reîntregirea, Atlas FM, Alba24.ro, AlbaȘtiri.ro, Alba Sport, precum si revistele Urbea mea și Pro Alba.

Sponsorii vor oferi:

Selgros Cash&Carry: premii tombolă + premii finaliști +punct de energizare cu fructe, dulciuri, băuturi

Joma Romania – 4 premii, constând într-un trening + tricou + șort, pentru finaliștii la o tură și două ture.

Romaqua Group Borsec: premii finaliști + premii tombolă, 1800 sticle apa 0,5l

Apidava- săculeți de energizare la START- toți cei ce se înscriu primesc un săculeț cu 5 pliculețe de miere

Organizatorii: toți cei înscriși vor primi un tricou, numere de înscriere, un material informativ și unul hand-craft. Toți cei ce vor trece linia de sosire vor primi materiale promoționale.

Numerele de înregistrare vor intra automat in tombolă, de aceea trebuie păstrate pentru a le prezenta la final, dacă sunt extrase.

Tot spectatorii, voluntarii si partenerii vor putea lua un bilet de tombolă  pe care îl pot ridica pana la start-ul competitiei de la cortul semnalizat.  

Fii și tu printre cei ce aleargă în 10 mai 2019 și aleg în 26 mai 2019. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *