PROGRAM GASTROPAN 2019. JOI-VINERI-SÂMBĂTĂ (28-30 martie 2019)

TEHNOLOGIE. Pe toată durata expoziției vizitatorii vor regăsi la standuri cele mai noi soluții și tehnologii dedicate industriei de profil. În ofertele celor mai renumiți furnizori din țară și din străinătate vor putea identifica soluții și idei de afaceri noi, vor experimenta noi procese tehnologice, vor testa echipamente inovatoare, vor descoperi tendințele și produsele anului în panificație, cofetărie și HoReCa.DEMONSTRAȚII. Vizitatorii GastroPan vor urmări numeroase programe demonstrative, ateliere practice, show-uri de coacere și de gătit, degustări și lansări de produse. Demonstratori români și străini vor prezenta tehnologii moderne de procesare, modelare, coacere și gătit, idei de preparare a înghețatei artizanale, demonstrații de ciocolaterie, tehnici culinare inovatoare sau idei de decorare a torturilor.CONCURSURI. Cele 9 categorii ale Concursurilor GastroPan, care îi vor premia pe cei mai buni cofetari, brutari și bucătari din țară, vor fi grupate în 3 secțiuni competiționale – panificație-patiserie, cofetărie și gastronomie, fiecare secțiune având o zi dedicată. Competițiile au rolul de a impune Produsele Anului 2019 pe piață și totodată de a sprijini talentele și afacerile din domeniu.BUSINESS HUB. Întreaga atmosferă de la GastroPan va fi prielnică pentru schimburi de experiențe, întâlniri de afaceri, dialoguri constructive între specialiști, furnizori și antreprenori. Multitudinea de soluții, tehnologii și programe asigură posibilitatea ca în orice moment din cele 3 zile de vizitare să se nască noi idei de afaceri și sau modalități de consolidare sau dezvoltare pentru afacerile existente. Vizitatorii GastroPan vor urmări numeroase programe demonstrative, ateliere practice, show-uri de coacere și de gătit, degustări și lansări de produse. Demonstratori români și străini vor prezenta tehnologii moderne de procesare, modelare, coacere și gătit, idei de preparare a înghețatei artizanale, demonstrații de ciocolaterie, tehnici culinare inovatoare sau idei de decorare a torturilor.

JOI – 28 martie 2019 – Oar de vizitare: 10:00 – 18:00

08:00 – 10:00 Înscrierea concurenților și înregistrarea produselor la cele 3 categorii ale secțiunii COFETĂRIE din cadrul Concursurilor GastroPan 2019 – sala de concurs (etaj)
10:00 – Deschiderea Oficială a expoziției GastroPan 2019, în prezența oficialităților, invitaților speciali, expozanților, a vizitatorilor și a reprezentanților mass-media – intrare în Pavilion A
10:30 – 14:00 – Desfășurarea și jurizarea Concursurilor GastroPan 2019, secțiunea COFETĂRIE – sala de concurs
15:00 – Festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursurilor GastroPan – secțiunea Cofetărie, decernarea trofeului Tortul Anului 2019 – intrare în Pavilion A
18:00 – Închiderea programului de vizitare a expoziției

VINERI – 29 martie 2019 – Orar de vizitare: 10:00 – 18:00

08:00 -10:00 –  Înscrierea concurenților și înregistrarea produselor la cele 4 categorii ale secțiunii PANIFICAȚIE-PATISERIE din cadrul Concursurilor GastroPan 2019 – sala de concurs (etaj)
10:00 – 14:00 – Desfășurarea și jurizarea Concursurilor GastroPan 2019, secțiunea PANIFICAȚIE-PATISERIE – sala de concurs
15:00 – Festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursurilor GastroPan – secțiunea PANIFICAȚIE-PATISERIE decernarea trofeelor Pâinea Anului 2019 – industrial și artizanal – intrare în Pavilion A
18:00 – Închiderea programului de vizitare a expoziției

SÂMBĂTĂ – 30 martie 2019 – Orar de vizitare: 10:00 – 18:00

08:00 -10:00 – Înscrierea concurenților la categoriile secțiunii GASTRONOMIE, din cadrul Concursurilor GastroPan 2019 – sala de concurs
10:00 – 14:00 – Desfășurarea și jurizarea Concursurilor GastroPan 2019, secțiunea GASTRONOMIE  – sala de concurs (etaj)
15:00 – Festivitatea de premiere a câștigătorilor secțiunii GASTRONOMIE – intrare în Pavilion A
18:00 – Închiderea programului de vizitare a expoziției GastroPan 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *