200 de amenzi și 30 de permise suspendate într-o singură zi!

Într-o singură zi, aproape 200 de şoferi au fost amendaţi de poliţişti, pentru încălcarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice. 28 dintre aceştia au pus în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice, angajându-se în depăşiri neregulamentare.

La data de 11.05.2016, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au organizat o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării normelor legale privind depăşirea.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 198 de sancţiuni contravenţionale, din care 28 pentru depăşire neregulamentară, 89 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 18 pentru neportul centurii de siguranţă şi 63 pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia rutieră.

Complementar sancţiunilor aplicate, poliţiştii au luat măsura suspendării permisului de conducere în 30 de situaţii, din care 28 pentru depăşire neregulamentară şi două pentru depăşirea limitei maxime de viteză, cu peste 50 de kilometri/oră. Totodată, au fost reţinute 6 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 41.580 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.