20 aprilie: Stand-up comedy cu Tănase, Gherghe, Coco & Victor Drăgan la Pub Skit’ 77

Vineri, 20 aprilie, ora 21:00 sunteți invitați în Pub Skit’ 77 la un super show de Stand-up comedy cu Tănase, Gherghe, Coco & Victor Drăgan.

Gabriel Gherghe a impresionat atât juriul iUmor cât şi publicul de acasă prin umorul sau fin.

El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea.

A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

Victor Drăgan este câştigător al Premiului I la cele mai importante evenimente de profil din ţară, Festivalul Internaţional de Stand-up Comedy (Cluj-Napoca 2016) şi Stand-up Fest (Braşov 2017), având o experienţă de şapte ani în domeniu.

A susţinut spectacole pe scenele a diverse cluburi, puburi şi cafenele din toată ţara, fiind numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate.

Coco Marinescu, aka „Vanghelie”, concurentul iUmor ce reușește să se reinventeze de fiecare dată, el fiind unul dintre veteranii show-ului.

George Tănase, actorul care imită zeci de personaje, este absolvent al cursurilor Intact Media Academy. Fost campion mondial și european la FIFA, fost jucător profesionist de fotbal la Universitatea Craiova, pasionat acum de youtube.

Bilete ONLINE: http://bit.ly/Tanase_la_Alba

Bilete găsești și la Pub Skit’ 77, str. Francisca, nr. 4B, Alba Iulia, 0773 755 007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.