20 Aprilie: #HUBSession no.2 cu Mihai COMAN la Hub7

Vineri 20.04.2018 ora 18:00 la Hub7, sunteți invitați la al doilea HUBSession.

Mihai COMAN este fondatorul RockLogic GmbH – companie Austriaca, specializata in software development (focus principal in zona de corporate security infrastructures, dar nu numai)

Siqlu Automated Trading GmbH – companie Austriaca, (startup). Ideea a fost initiata acum 10 luni, compania este incorporated de 4 luni. Inchis deja 150 000 eur investitie de la Business Angel si in negocieri momentan pentru inca 300 000 EUR cu un fond. Siqlu va oferi in urmatoarele luni, servicii de arbitrage automated pe pietele de crypto currencies, cat si o serie de alte servicii secundare pana la sfarsitul anului.

In trecut, a fost Co-fondatorul si COO-ul DealMatrix GmbH, startup Austriac, care consta in oferirea serviciilor software-as-a-services pentru investitori (business angels, venture capitalist, angel networks/syndicates, corporate innovation, etc). Serviciul principal era de screening semi-automat al aplicatiilor startup pentru investitori privati cat si serviciul de scouting pentru corporatii.

Topicuri ce se vor discuta:

  1. Importanta coaching-ului si mentoring-ului pentru startups
  2. Importanta unei echipe core bine inchegate
  3. Ce nu se stie despre raise-urile de la investitori privati si ce probleme apar
  4. Cele mai mari probleme in primele 12-18 luni din viata unui startup (echipa, produsul, piata, investitori)

HUB 7 este primul spațiu de coworking space din Alba Iulia. Nevoia de a crea o locație nouă pentru ca antreprenorii să poată lucra a venit aproape natural. Se știe că e greu să găsești o chirie pentru noul tău birou.

Conceptul este împărțit între nevoia de a ajuta antreprenorii la început de drum, sau freelanceri, cu un spațiu unde se poate lucra organizat, cu oportunitatea de a face networking, de a obține ajutor de specialitate care este necesar pentru buna desfășurare a start-up ului și șansa de a participa la evenimente, workshop-uri care pot ajuta la creșterea profesională și personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.