13 – 15 Aprilie: Târg de antichităţi şi handmade la Alba Mall

Trecutul înseamnă amintiri. Iar amintirile frumoase sunt tot ceea ce ne rămâne din trecut, în lupta lui permanentă cu prezentul şi în aşteptarea unui viitor greu de desenat.

Alba Mall are plăcerea şi onoarea să vă invite în….. trecut.

În vremea când fiecare pagină de carte însemna o pagină de viaţă, când un tablou era proiecţia unui vis frumos, când obiectele aveau şi dădeau personalitate.

Între 13 – 15 Aprilie e Vintage Week-end la Alba Mall!

Numărul de mare de expozanţi de la ediţiile anterioare şi devotamentul albaiulienilor pentru astfel de eveimente sunt cele mai bune argumente pentru că şi ediţia de anul acesta să fie cel puţin la acelaşi nivel.

Aşadar, pentru nostalgici şi deopotrivă colecţionari, Vintage Weekend Alba Mall este un reper solid, în care apreciem “trecutul” în formele sale cele mai prezente.

Timp de trei zile albaiulienii vor putea admira produse unicat, confecţionate handmade însă, poate cel mai important, lucrate cu suflet şi purtând fiecare o poveste.

Un motiv de încântare, un bun prilej de a explora trecutul, dar şi o ocazie de a oferi celor dragi şi deosebiţi piese de colecţie, purtând o singură etichetă: vintage.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.